Har du någon gång haft en dröm, som påverkade dig? Kanske du anade att den hade ett viktigt budskap, en sanndröm? Den påminde dig kanske om något, en möjlighet, ett större och friare liv. Möjligtvis rörde du då vid en tanke, att det vore stimulerande att ta hand om denna enorma skattkammare till kunskaper om dig själv och världen. En fundering om att lyfta blicken ur vardagen och finna en djupare mening i livet, kanske ana en värld bortom vår verklighet, eller ett sätt att roa dig helt enkelt. Drömmar kan vara geniala och ge oss ledtrådar till inre förståelse av oss själva och andra.
Om detta väcker ditt intresse, så kom till denna föreläsning. Billy Persson föreläser och berättar om tydliga, konkreta metoder att komma ihåg Drömmarna. Historier att använda och glädjas av för att kunna använda dina Drömmar mer i den här verkligheten.
Förhoppningsvis kommer det att sås frön och förmedlas tankar om områden där det finns kunskaper och vägledning inom livets alla frågor.
Din aptit på drömmande stimuleras och du börjar komma ihåg allt det som du redan vet, men som du kanske glömt att du vet. Välkommen!