Hälsa & välbefinnande

Vi lever i en tid av krav. Krav på oss själva och krav från omgivningen. En tid som tycks gå allt snabbare och där jagandet är en del av livet. Jakten på lycka, pengar, mer tid och bekräftelse. Vad händer om vi inte stannar upp och gör val som är bra för oss och alla i vår närhet? Om vi inte ställer oss frågor som Varför? Och vem är jag i allt detta?
Vill vi vänta och låta allt rasa eller är vi redo att ta beslut som gynnar vårt inre och vår hälsa innan det är för sent. I alla skeende i livet har vi ett val. Vad du väljer är upptill dig?

För Micke har livet visat vägen för honom att ta nya beslut som i tanken tidigare känts omöjliga som att bli nykterist, införa köpstopp, starta företag, sluta röka och sluta äta kött. Beslut som istället visades sig skapa mer frihet, mer tid och ett liv som på alla sätt känns rikare. Hur är det ens möjligt!!
Hur i hela friden leder man sig själva i den riktningen man egentligen önskar? Han vill lyfta detta under sin föreläsning och ge några verktyg som kanske kan hjälpa på vägen.

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör via sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och våra relationer med barn och unga. Han är bl.a grundare till KaosKompaniet och Barnatro AB. Micke gick själv in i ”väggen” för 10 år sedan och började med en sjukskrivning på ett år. Det har varit en resa framåt till här och nu som lett till viktiga beslut, bla nykterist, tobaksfri och köpstopp.