Mat & dryck

Det blir en härlig föreläsning om vegansk matlagning, blandat med Österlenkryddors fantastiska kryddblandningar!
Monika har under många år hållit kurser i det vegetariska/veganska köket.
Monikas mat är läcker, enkel, näringsrik, färgglad, smakrik och billig att tillaga!
Monika har lagat mat på fester, festivaler, event, kurser långt ut i skogen! Indiska aftnar, raw-food, stora event, hållit kurs för Skövdes kommun, Folkhögskolor mm.
Monika är en sprudlande och glädjefylld människa som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet i det veganska köket och om naturens fröjdefulla glans i form av bland annat naturens ätliga växter!
Ni kommer att få smakprov på vad naturen har att erbjuda oss i vår, smaksatta med bland annat: Hela Härligheten, Kryddarub, Tuk-Tuk, Pågaröra, Pantofflesalt, Soppgott, Örtsalt!
Liten raw-boll serveras efter maten!
Vi kör klimatsmart:
Ta med egen tallrik, skål, glas, bestick och sked.
Varmt Välkomna!