Språk

Franska på fortsättningsnivå

Innehåll
På kursen lär du dig att bli säkrare i vardagliga situationer och föra mer komplexa samtal. Målet är att du oförberedd ska kunna delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara dina åsikter. Du lär dig förstå tydligt standardspråk, kommunicera i situationer som kan uppstå vid en resa, samtala om familj och arbete, berätta om både dåtid och framtid samt kunna uttrycka åsikter och tankar.

Förkunskaper
Detta är en kurs för dig som redan har grundläggande kunskaper i franska.

Kursmaterial
Ingår i kursavgiften.

Upplägg
Kurstillfällen kommer genomföras med diverse lektioner och gruppövningar på franska. Studiematerial ingår med sammanfattning av lektionerna, länkar till videor av olika slag för hjälp av inlärning och extra information/träning för de som är intresserade. Dina kunskaper betygsätts inte.

Bra att veta
Kallelse/faktura skickas till dig vie epost före start (håll utkik även i skräpposten). Denna kurs genomförs i SV:s trevliga lokaler centralt i Kristianstad.

Ledare
Charlotta Sayadkhanian har gått i l'École Française, Franska skolan i Stockholm, från klass 5 i grundskolan. Sammanlagt har hon studerat franska i 16 år och har både gjort resor till och bott i Frankrike. Därefter har hon lett studiecirklar på både nybörjar-, fortsättning och avancerad nivå.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland