Språk

Franska på resan

Innehåll
Vi arbetar från början, från alfabetet till grundläggande språkliga regler. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamna i. Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursmaterial
Ingår i kursavgiften

Upplägg
Kurstillfällen kommer genomföras med diverse lektioner och gruppövningar på franska. Studiematerial ingår med sammanfattning av lektionerna, länkar till videor av olika slag för hjälp av inlärning och extra information/träning för de som är intresserade. Dina kunskaper betygsätts inte.

Bra att veta
Kallelse/faktura skickas till dig vie epost före start (håll utkik även i skräpposten). Denna kurs genomförs i SV:s trevliga lokaler centralt i Kristianstad.

Ledare
Charlotta Sayadkhanian har gått i l'École Française, Franska skolan i Stockholm, från klass 5 i grundskolan. Sammanlagt har hon studerat franska i 16 år och har både gjort resor till och bott i Frankrike. Därefter har hon lett studiecirklar på både nybörjar-, fortsättning och avancerad nivå.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland