Hälsa & välbefinnande

Gör det enklare att sluta röka – Ta hjälp av din hjärna (Online)

Har du bestämt dig för att sluta röka? Då har du ett litet arbete framför dig. Men se till att du arbetar i medvind och nedförsbacke! Ta hjälp av hur hjärnan fungerar för att får extra fart på din väg mot att bli fri.

Föreläsningen kommer att ge dig praktiska tips som du kan börja använda redan samma dag. Du få med dig tips på hur vanor och belöningar fungerar och hur du kan använda dig av det när du slutar.

Och har du tänkt på hur din egen självbild och historia om dig själv påverkar hur lätt eller svårt det är att sluta? Du får förslag på hur du kan sätta samman en plan för att lyckas, utan att bygga in saker som sätter krokben för dig.

Föreläsare
Jonas Nilsson arbetar med att hjälpa människor bli av med fobier, rädslor, mentala hinder och rökning på sin klinik Coach Jonas i Ängelholm. Han har genom åren studerat olika inriktningar inom psykologin. Utifrån dem har han plockat med sig de metoder som han upplever är mest effektiva och satt samman en modell som han arbetar med.

Online
Du kommer i god tid innan föreläsningen få instruktioner om hur du loggar in och deltar. För att delta behöver du tillgång till dator eller padda och internetuppkoppling. Det fungerar även med en mobil.

För frågor mejla eller ring:
milica.banjanin@sv.se
0705080400