Hantverk & konst

Lär dig grunderna i hur man uttrycker sig genom ett antal grafiska tekniker i svart/vit såväl färg, (gäller torrnål, linoleumtryck och monotype).
Trycka av det färdiga materialet på papper med tryckfärg på grafikpressen eller för hand med sked/roller (man reproducerar flera tryck av samma motiv kanske i olika färger men mest i svart/vit).
OBS! Preliminär startdatum

Ledare
Bart van Belkom,är utbildad vid konstakademin i skulptur, grafik och måleri och har lång erfarenhet av att jobba som konstnär och ledare till olika målgrupper

Material
Ta med eget material (tryckmaskiner och annat viktigt grundmaterial finns att låna vid första tillfällen). Om ni tvivlar när det gäller materialet, på första mötet får ni mer information om detta.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.