Hantverk & konst

Lär dig grunderna i hur man uttrycker sig genom ett antal grafiska tekniker i svart/vit såväl färg, (gäller torrnål, linoleumtryck och monotype).

Tryck av det färdiga materialet på papper med tryckfärg på grafikpress eller för hand med sked/roller (man reproducerar flera tryck av samma motiv kanske i olika färger men mest i svart/vit).

Förkunskaper
Nybörjare och erfarna

Kursmaterial
Ingår inte, ta med eget material (tryckmaskiner och annat viktigt grundmaterial finns att låna vid första tillfällen). Om ni tvivlar när det gäller materialet, på första mötet får ni mer information om detta.

Upplägg
Grafik är individuell och samtidigt en gruppverksamhet. Ledaren ger individuell ledning och gruppgenomgångar.

Ledaren
Bart van Belkom,är utbildad vid konstakademin i skulptur, grafik och måleri och har lång erfarenhet av att jobba som konstnär och ledare till olika målgrupper. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt.Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.