Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning
Hathayoga är den i Europa mest kända formen av yoga, man skapar balans i kroppens "energisystem" för att uppnå fysisk och psykisk hälsa.

Kursinnehåll
En kurs för dig som vill sätta dig själv i fokus, dra ner på tempot och hitta inre balans. Fokus kommer att ligga på att mjuka upp kroppens stora muskelgrupper. Vi förankrar oss i kroppen och ökar smidighet och balans. Var och en gör rörelser efter sin egen förmåga. Vi avslutar varje pass med avslappning.

Mål
Att hitta ett större lugn inom sig själv, få en bättre kroppsmedvetenhet, rörlighet och balans.

Viktigt att veta:
Yogamattor finns på plats
Mjuk, ledig klädsel rekommenderas.

Kursledare
Vår cirkelledaren Marianne Telford, är utbildad i traditionell kinesisk medicin. Hon har över 30 års erfarenhet som Qigong och Tai Chi instruktör. Marianne är författare till "Qigong för hälsa, kropp och själ" och "Tai Chi för hälsa, kropp och själ". Hon har varit lärare på Tai Chi och Qigong-resor till Kina och Indien. Marianne har utbildat Tai Chi/Qigong instruktörer i Föreningen Norr-Chi i Norrland.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.