Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning
Hathayoga är den i Europa mest kända formen av yoga, där man föreställer sig att man kan skapa balans i kroppens "energisystem" för att uppnå fysisk och psykisk hälsa.

Kursinnehåll
En kurs för dig som som vill utföra yoga i ett lugnare tempo, utan hjälpmedel tex. stolar för balans. Vi lär oss olika kroppsställningar och andningsövningar som gör kroppen rörligare och smidigare. Vi avslutar varje pass med avslappning.

Kursledare
Vår cirkelledaren Marianne Telford, är utbildad i traditionell kinesisk medicin. Hon har över 25 års erfarenhet som Qigong och Tai Chi instruktör. Marianne är författare till "Qigong för hälsa, kropp och själ" och "Tai Chi för hälsa, kropp och själ". Hon har varit lärare på Tai Chi och Qigong-resor till Kina och Indien. Marianne har utbildat Tai Chi/Qigong instruktörer i Föreningen Norr-Chi i Norrland.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.