Dans

Avsluta veckan med gemenskap, musik och glädje! Till hösten startar en nybörjarkurs på totalt 8 träffar. Du behöver inte ha dansat tidigare utan det räcker med bra skor och ett strålande humör!

Bugg är en rolig pardans som passar utmärkt både på dansbanan eller hemma i vardagsrummet! Det är dessutom en populär dans både bland barn, unga och äldre!

Innehåll
Buggövningar, glädje, gemenskap och musik!

Förkunskaper
Nybörjare och erfarna!

Bra att veta
Ta med bra dansskor, utan svart gummisula, vattenflaska och ett gott humör!

Ledaren
Ledaren Christina Lundahl Ekholm är cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan sedan många år tillbaka och har hållit i flera uppskattade kurser hos oss. Hon har mångårig erfarenhet av olika dansstilar. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Bugg är en pardans och Ni behöver därför anmäla Er i par (Ni anmäler en person åt gången). Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare (3 par). Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland