Hälsa & välbefinnande

Stress upplever vi alla mer eller mindre i våra liv och ibland behöver vi verktyg för att hantera den. I denna cirkel så får du ett annorlunda verktyg där du lockar fram din inre konstnär och får jobbar med mindfulness genom kreativt skapande.
När du arbetar med händerna så får hjärnan vila och du är i nuet och bara skapar. När kreativiteten flödar kan du landa, låta dina tankar flöda fritt och bara vara och på så sätt skapa balans i ditt liv.
Varmt välkommen till en härligt kreativ cirkel för ditt eget välbefinnande!

Kursinnehåll och mål
Vi kommer att skapa i bl a polymer lera (självtorkande lera), trä, sten och färg. Vi skapar gudinnor, målar mandalas på stenar och gör magicwands (trollstavar). Du skapar för din egen skull, för att släppa fram din inre konstnär och för att du tycker det är vackert och avstressande.
Vid varje cirkeltillfälle så kommer vi också att göra en kort meditation/andnings eller visualiseringsövning innan vi börjar skapa.
Sakerna du skapat kan du sen ha som påminnelser, triggers för att komma ihåg att vara i nuet, stanna upp och andas eller bara för att du tycker att det du skapat är vackert att titta på.

Material
polymer lera (självtorkande lera), trä, sten och färg.

Om cirkelledaren
Maria Andersson – Nära Havet
Kreativ Life och Attraktionslagen Coach , Reiki healer, Stress och Friskvårdsterapeut, Inspiratör och Föreläsare.