Hantverk & konst

Är du mellan 8-17 år och vill du lära dig måla dina egna tavlor och i din egen takt med en erfaren ledare då har du kommit rätt!

Innehåll

Du lär dig utveckla din kreativa förmåga via färg, form och din egen fantasi. Vi lär oss måla i olika tekniker tex akryl, olja och akvarell samt teckna.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Ledaren
Bart van Belkom är utbildad vid konstakademin i skulptur, grafik och måleri och har lång erfarenhet av att jobba som konstnär och att lära ut så att du förbättrar dina konstverk.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland