Mammaboost med Sofie!

Mammaboost med Sofie!

Beteendevetenskap

Konsten att vara kvinna,dotter, mamma, partner, vän, kollega etc är ibland ett pussel att få ihop! Vi har ofta många bollar i luften samtidigt och vill räcka till på alla plan. Vi vill duga som vi är och prestera på topp om vartannat. Tyvärr fastnar vi inte sällan i ekorrhjulet som snurrar allt fortare och vi kör på utan att reflektera över vem vi är och vart vi är på väg. En dag kanske vi upptäcker att krav, prestationer och stress tagit överhanden. Livet blir till ett race likt alla andras istället för din unika väg i vad du anser vara viktigt och värdefullt.

Ett sätt att komma ur den sedvanliga vardagsstressen, finna mer livskraft, utveckling och möjligheter är att stötta varandra. Man är inte ensam om att tänka och känna som man gör.

Att vara förälder en stor gåva och uppgift i livet som vi kontinuerigt bör reflektera över hur vi tar tillvara på tiden och umgänget på bästa sätt under de individuella förutsättningar som finns. Det är en resa av enorm kärlek, tacksamhet och lycka men också av oro och nya utmaningar. Om vi vågar dra lite i handbromsen i vårt livsrace i att våga vara, våga duga kan vi nå en hälsovinst av medvetna val som resulterar i mer glädje, kraft och energi. Min erfarenhet är att små steg kan ge mer resultat än man tror till förbättrad livskvalitè och harmoni.

Nu får du tillfälle att boosta dig i din mammaroll inom områden som självkänsla, självförtroende, hälsa, avslappning, kost, träning, fritid, relationer, arbete etc.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.