Hälsa & välbefinnande

Skulle du vilja stärka din inre kondition och styrka? Mental träning för bättre hälsa är en kurs som kommer ge dig en ökad medvetenhet, självförståelse och en konkret träningsmetod (”Träningsmaskin”), så att du med hjälp av det kan stärka dina mentala muskler.


Innehåll
Det här är en kurs för dig som vill ha en konkret, tydlig träningsmetod och ett verktyg för att skapa förändring, nå dina mål, uppdatera gamla begränsande tanke-och känslomönster till nya program eller kanske bara bli bättre på att hantera olika livssituationer på ett mer gynnande sätt för dig själv.

Vi kommer gå igenom följande delar och varje kurstillfälle börjar med en genomgång av dagens avsnitt som sedan följs av exempel, övningar och reflektion tillsammans.

• MRM MODELLEN
• UNDERMEDVETNA vs MEDVETNA
• GAMLA PROGRAM VS NYA PROGRAM
• MENTALA TRÄNINGSMETODEN-MASKINEN

Förkunskaper
Inga förutom nyfikenhet och öppenhet

Upplägg
Kursen är på 6 ggr
Torsdagar kl 17,30-19.00 inkl. fika
Max: 6-7 deltagare

Ledaren
Josefin Svensson är utbildad samtalscoach och har arbetat både med livscoaching och arbetsmarknadscoaching både individuellt och med grupper genom coachsamtal och seminarier.
Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Kursen startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är fem dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland