Hälsa & välbefinnande

Föreläsning med Anna Bystedt

Känner du att gnistan och arbetsglädjen har tagit avstånd? Ser vardagen grå och trist ut, och känner du att ditt arbete inte känns meningsfullt?

Innehåll
Föreläsare och radioprofilen Anna Bystedt, känd från Guldkanalens Guldmorgon pratar om att hitta glädje och mening i sitt jobb igen. Med humor blandat med konkreta mål hjälper Anna dig att hitta rätt verktyg för att tända gnistan igen.

Vi vill att du lämnar föreläsningen med ett leende på läpparna, med glädje och en aha-upplevelse. Du ska lämna föreläsningen med en känsla av att ditt jobb faktiskt är både kul och viktigt! 

Annas föreläsningar genomsyras av humor och trygghet, storytelling och en ”vi-känsla” - det är då man lär sig som mest. När man lär sig med glädje och trygghet.

Ledaren
Anna Bystedt är sedan många år tillbaka en välkänd radioprofil men är utöver det en sprudlande, humoristisk 4-barnsmamma med många bollar i luften. Hon är - utöver radiopratare - även mediecoach, copywriter, föreläsare, moderator, konferencier, producent, krisutbildad, författare och dokumentärfilmare! En riktig inspirationskälla till en hektisk, men fungerande vardag!

Anmälningsinformation
Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland