Media & kommunikation

Brukar du vara ute i naturen och vandra? Jättebra tillfälle att ha kameran eller mobiltelefon med dig som sällskap för att dokumentera dina upplevelse. Dagens nya smartphone har en bra kamera. Lär dig utnyttja den på bästa sätt.

I denna cirkel varvar vi färg och form med teknik och motiv från Fredriksdal.
Alla får en uppgift att fokusera på som passar varje plats och tema. Du behöver inte kunna något om dessa teman, då vi hjälps åt på vägen.

Cirkeln vänder sig till dig som är nybörjare upp till medelvan fotograf
och du bör kunna hantera grunderna i din egen kamera eller i din mobil.

Viktigt!
Vi träffas utanför huvudentré på Fredriksdal..
Glöm inte matsäck eller fika om du vill ha egen eller vi kan fika på platsen.
och tänk på att klä dig efter väder.
OBS!
Eventuell entréavgift tillkommer för den som inte har kulturkortet.
Kursledare
Bengt Bengtsson fotograf med lång erfarenhet av it och datorvana. 50 år som fotograf och 25 års datorvana. Cirkelledare för mobiltelefoner, surfplatta, datorn, Facebook och digitalfoto.
Var på 70-80 talet med och utvecklade fotodelen av AB IDkort i Strängnäs. Arbetat som porträtt och bröllopsfotograf. Tagit fram bakgrundsmaterialet till filmen "The city" (en kortfilm av Martin Chab baserad på en kort novell av Frans Kafka http://vimeo.com/10604392) Antirasistdagarna ARF/Filmcentrum i Malmö.Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.