Samhälle

Geocaching är en högteknologisk skattjakt som är mycket populär, inte bara i Sverige utan i de flesta länder. Geochaching passar alla åldrar och är inte bundet till årstider.

Med hjälp av en GPD-enhet ska man hitta "skatter" eller s.k. cacher. Cacherna kan vara av olika storlekar och former. När man har hittat en cache så loggas den inne i cachen och på en hemsida. Geocaching är ett fantastisk sätt att komma ut i naturen och umgås, på distans!

I denna kurs berättar Bo-Inge, cirkelledaren, allt du behöver veta för att komma igång med din nya hobby. Kursen sker digitalt via zoom, och är på 5 tillfällen. Vi varvar teori och byter kunskaper och erfarenheter. Mellan gångerna kan du testa på din nya hobby för att sedan diskutera vad du lärt dig och vilka utmaningar du stött på.

Studiecirkeln är kostnadsfri, men vi behöver din anmälan senast den 8 april. Behöver du hjälp med att komma igång med zoom för att våga delta, kontakta Studieförbundet Vuxenskolan! Vi kommer behöva din mejladress för framtida kommunikation.