Dans

Latindans har blivit populärt bl. a genom TV-programmet Let´s Dance. Det är glädje, motion och social samvaro, allt på samma gång. Lär dig dansa samba och upplev dansens glädje, välkommen till SV Skånelands danskurs i Trelleborg.

Innehåll
Du lär dig teknik och mekanik, att föra och följa samtidigt som våra ledstjärnor, glädje och social samvaro följer er. Det blir som en uppgift att lösa tillsammans, där två personer ska dansa som en samtidigt som man har skoj och glädjen står högt i tak.
Anmäl dig tillsammans med partner, annars parar vi ihop dig med en annan singelanmälan.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Bra att veta
Ta med dansskor, ej gummisula. Finns intresse så är det möjligt att kursen fortsätter.

Ledaren
Helen har sedan hon var 13 år, dansat och undervisat i gammeldans, standard- och latinamerikansdans i bl. a gammeldansföreningen och 10-dans i egen regi.
Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland