Mat & dryck

Vi lär oss att göra tre olika sorters pasta från grunden: orecchiette, malloreddus och sagne ncannulate från Puglia och Saregna.
Pastan görs med durumvetemjöl.
Till pastan lagar vi tre olika vegetariska pastasåser och under tiden pratar vi det italienska språket efter bästa förmåga och vilja.
Vi avslutar workshopen med en trevlig måltid tillsammans där vi avnjuter det vi har komponerat.

Välkommen med din anmälan.
Meddela ev allergier vid anmälningstillfället.

Ledare: Flavia Giordano är en fritänkande och inspirerande matkreatör med sina rötter i Puglia, Italien som älskar att laga äkta italiensk mat.
OBS sista anmälningsdag 14/8 !

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.