Media & kommunikation

Photoshop LIghtroom är det mest kraftfulla bildredigeringsprogrammet. Många fotografer har idag upptäckt fördelarna med den senaste versionen av Photoshop Lightroom. Nu kan du lära dig grunderna i programmet.

Innehåll
Vi lär oss hur vi importerar bilder, och alla verktyg vi behöver för att kunna skriva ut våra färdigbehandlade bilder i en fotoskrivare. Vi går igenom redigering, beskärning, förstoring, kontraster, färger och mycket mer.

Förkunskaper
Inga förkunskaper i Photoshop Lightroom men van datoranvändare underlättar.

Upplägg
Genomgång av verktygen när vi träffas. För framgång förutsätts att du har tid att arbeta med programmet hemma mellan träffarna.

Bra att veta
Du behöver en bärbar dator. Vi använder en 30 dagars provversion som du får hjälp med att installera på första träffen.

Ledaren
Rolf Thor har fotograferat sedan han var 15 år gammal och lärt sig fotografera analogt och analog framkallning. Han har de senaste 15 åren använt digitala behandlingsprogram och har stora kunskaper i ämnet. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland