Trädgård, hus och hem

Skillnadens trädgård handlar om att ta tillvara det som trädgården producerar på ett hållbart sätt. Sara Bäckmo förvandlade en igenvuxen tomt till ett ekologiskt trädgårdsskafferi och fick på köpet en ny passion Skillnadens Trädgård. Tvärtemot alla råd till nybörjarodlaren om att börja smått och sedan utöka började Sara stort. Och utökade till större. Genom att Sara på olika sätt förlänger den traditionella odlingssäsongen är det möjligt för familjen att äta nyskördat under hela året.
Vill du ta del av Saras historia, tips och trix för din egen odling tillsammans med andra?

Innehåll
Tips och trix för din egen odling.

Förkunskaper
inga, vi vänder oss till alla.

Kursmaterial
Sara Bäckmo,, Skillnadens trädgård

Ledaren
Sandra Lindell, Såsom Sandra sår, trädgårdsingenjör som odlar grönsaker och snittblommor, har säsongsbutik och erbjuder trädgårdskonsultationer. : har innan sin trädgårdsingenjör examen varit hobbyodlare hemma i villaträdgården i tio år för självhushållningsbehov. , Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 10 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland