Djur, natur & miljö

Vill du skapa vanor som känns hållbara både för dig själv och för omvärlden? I den här kursen går vi igenom olika delar av livet för att kartlägga medvetna vanor du kan införa som passar just ditt liv. Du får stöd och vägledning i grupp kring vad du kan göra som är snällt både mot dig själv och miljön men du får även forma innehållet utifrån dina förutsättningar. Kursen passar dig som känner dig redo att komma igång med ett mer hållbart liv men behöver motivation till att komma igång.

Tess Waltenburg är etnolog, driver eget inom hållbarhetskommunikation och är ordförande för föreningen Sustainable Influencers. Hon blev utsedd till en av Aktuell Hållbarhets 33 talanger under 33 för 2019 och driver podcasten Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil. Hon erbjuder tips, idéer och inspiration för ett hållbart liv på sina sociala kanaler.

Innehåll: Vid varje kurstillfälle kommer vi att ha en kortare presentation med exempel, tips och idéer och en workshopdel där vi tillsammans går igenom vad var och en kan och vill göra inför nästa tillfälle.

Inga förkunskaper krävs men såklart ett brinnande intresse och en nyfikenhet kring hållbarhet. Maila gärna dina förväntningar på kursen och vad du är intresserad av till tess.waltenburg@gmail.com så att vi kan anpassa kursen efter er deltagare.