Hantverk & konst, Övrigt

Är du mellan 8-17 år och under sommarlovet vill lära dig att måla dina egna tavlor så kom till oss på Studieförbundet Vuxenskolan i Trelleborg!

Innehåll
Under 4 dagar så kan du med en erfaren ledare utveckla din kreativa förmåga via färg, form och din egen fantasi! På slutet av 4e dagen bjuder vi in föräldrar på vernissage 16:00-17:00.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Ledare
Bart van Belkom är utbildad vid konstakademin i skulptur, grafik och måleri och har lång erfarenhet av att arbeta som konstnär och att lära ut så att du förbättrar dina konstverk. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursen.

Anmälningsinformation
Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca 1 vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland