Mat & dryck

Vegetarisk matlagning kan betyda så mycket. Men anledningarna till att gå över till en mer vegetarisk kost är många. Det kan handla om miljö och klimat, etik eller bara den goda smaken. Medelhavsländerna har en otrolig smakrikedom att bjuda på.

Innehåll
Vid varje kurstillfälle lagar vi mat och äter tillsammans. Vi pratar om råvarors olika egenskaper och spännande lösningar i det vegetariska köket kring Medelhavet. Du får med dej en rad spännande recept.

Ledaren
Marie Nilsson är mästare i köket. Hon har ett långt yrkesliv som kock och brinner för mat i alla dess former. Marie har många års erfarenhet av att lära ut matlagning. Hon är jättebra på att förklara så att alla hänger med.

Kursmaterial
Marie tar fram recept till varje tillfälle.

Bra att veta
Kostnader för råvaror tillkommer.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 7 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland

datum: 21/4, 28/4, 5/5, 12/5 och 19/5