Hantverk & konst

Vill du prova på att vara konstnär från en helg? Eller är du kanske redan igång med målandet och vill ha extra vägledning av en erfaren ledare?

Helgen 18-19/12 har vi på Studieförbundet Vuxenskolan en workshop i Fritt Måleri med vår kompetenta konstnär Bart van Belkom. Du väljer själv om du vill måla på frihand, stilleben, porträtt eller abstrakt. Vill du måla med oljefärg, vattenfärg eller akrylfärg? Du bestämmer själv och tar med ditt eget material du vill använda. Vi har bordstaffli och golvstaffli på plats.
Passa på att utveckla din kreativa förmåga via färg, form och din egen fantasi!

Schema
18/12 12:00-17:00
19/12 12:00-17:00

Ledare
Bart van Belkom är utbildad vid konstakademin i skulptur, grafik och måleri och har lång erfarenhet av att jobba som konstnär och att lära ut så att du förbättrar dina konstverk.

Material
Ta med eget material (färg, penslar och målarduk/akvarellpapper efter önskemål). Vi tillhandahåller blyertspennor och skisspapper, samt staffli.

Vi ber om din mailadress vid anmälan för vidare kontakt. Vill du ha din faktura via e-post, meddela oss vid anmälan. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca 1 vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.