Yoga för balans och smidighet nybörjare

Yoga för balans och smidighet nybörjare

Hälsa & välbefinnande


Yoga för balans och smidighet - nybörjare
Vill du utöva yoga och samtidigt få med dig verktyg för att bli lugnare, tänka klarare och hitta mer energi i vardagen? Då är våra yogakurser något för dig.

Denna inriktning är för dig som vill lära dig yogans grunder - kroppsrörelser (asanas), andningsövningar (pranayama) och avslappningsövningar. Vi arbetar med kortare serier och fokuserar på ett medvetet andetag i rörelserna. Varje pass inleds med en kort teoridel där du får lära dig mer om yogans tusenåriga livsvisdom och avslutas med en stunds avslappnings- eller meditationsövningar. Passar även vana yogautövare som vill jobba från grunden med rörlighet, fokus och avspänning.

Yoga S lär ut yoga i Krishnamacharayas tradition som fokuserar på individanpassning även i grupplektioner. Våra lektioner är temabaserade och bygger successivt vidare på tidigare lektioner. Läs gärna mer på www.yogas.nu

Varje tillfälle inleds med ca 15 minuters fika, vi bjuder på ekologiskt te. Själva yogautövandet börjar 19.45 och yogamattor och filtar finns att låna.