Hälsa & välbefinnande

YINYOGA I I LUMMIG TRÄDGÅRD
Starta helgen på bästa tänkbara sätt med fågelkvitter, blomdoft och frisk luft och värme... Det finns något magiskt med att yoga utomhus, mitt i naturen.

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform. Här sitter och ligger vi länge och stilla i olika positioner, för att komma åt den djupliggande bindväven. Yinyogan är därför ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet. Yinyogan fungerar även stressreducerande
På yinyogaklasserna stannar vi 3–5 minuter i varje position, och använder oss av block och filtar för att kunna ligga så bekvämt som möjligt. Övningarna görs med avslappnade muskler, och med fokus på andningen. Yinyoga lugnar och är avslappnande för både kropp och psyke, och passar även gravida.
Yin är en återhämtande yoga passar stressade, utmattade och dig som behöver lugn. De passar även fint för stela kroppar, så både både nybörjare och erfarna är hjärtligt välkomna.
Yoga kan vara ett sätt att förena kropp och sinne. Det kan hjälpa dig att hitta lugn, varva ned och sträcka ut.

LEDARE:
Nathalie Evesson utbildad i kashish yoga i Goa Indien

PERFEKT ATT ANVÄNDA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG!
Yoga räknas som friskvård, godkänt från Skatteverket så du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Betala kursavgiften och maila till: helena.ohlund@sv.se så skickar vi ett kvitto.


UTRUSTNING:
Medtag egen yogamatta, filtar och block finns på plats.

PLATS:
Genvägen 18 i en lummig inskyddad trädgård