TILLSAMMANS

År 2015 fick Sveriges studieförbund ett uppdrag - att med särskilda utbildningsinsatser hjälpa regeringen att ta hand om de nysvenskar som anlänt. Studieförbunden var tvungna att samarbeta och hjälpas åt, och vid årets slut stod två saker klara. De hade levererat strålande och de ville inte samarbetet skulle sluta där. Helsingborgs nio studieförbund satte sig ned tillsammans för att bolla idéer och inom kort var idén om Tillsammans född.

Här finner ni allt ni behöver veta om Tillsammans och våra tre stora event som väntar er helsingborgare nu i vår. Ni som dyker upp här ofta kommer se att hemsidan kommer förändras hela tiden - en vibrerande hemsida full av aktivitet. Vi kommer löpande fylla upp med nyheter, stora som små, allt från bokade gäster och teasers till nya annonseringar av nya spännande event.

Utforska sidan. Läs mer om Tillsammans och studieförbunden, om våra möjliggörare och såklart om vår Eldsjälsserie där vi den 7:e maj 2018 kommer inta Dunkers Kulturhus.

Vi hoppas ni är taggade på att följa med på resan Tillsammans och glöm inte hashagga #tillsammanshbg så att vi får dela era upplevelser av vårt projekt.
Följ Tillsammans på facebook.