Data & IT

Intresset för att kunna använda smartphone och surfplattor har blivit större och större både som nöje och som stöd och hjälp i vardagen. Studiecirkeln vänder sig till dig som på ett enkelt sätt, steg-för-steg, vill lära dig grunderna i att hantera smartphone eller surfplatta.
Cirkeln startar med hur man sätter på sin platta/smartphone och under cirkelns gång får man lära sig att exempelvis ladda ner och använda appar, fotografera, skicka foton och hur man lägger upp dem i Facebook. Här är inga frågor dumma, det viktiga är att vi lär oss.

Lite om vår kursledare: Ulla Adamsson bor i Töreboda med sambo samt en blåpannad amazonpapegoja vid namn Lilla Gubben.
Ulla skriver böcker och fusar glas vilket hon även håller kurser i. Hon säljer aloe vera och naturprodukter samt är diplomerad djurhomeopat. Fritiden ägnas åt Töreboda Loppis och möbeloutlet. Hon är även cirkelledare inom äldreomsorgen i grannkommunen.

För att gå kursen måste du ha en egen smartphone eller surfplatta. När du anmäler dig vill vi veta om du har en smartphone och vilket märke det är på den eller om du har en surfplatta och vilket märke det är på den.

Kursen vänder sig i första hand till medlemmar i SPF och om du är medlem är avgiften reducerad med 10%. Uppge i din anmälan om du är medlem.

Platsantalet är begränsat.

Om du har frågor kontakta vår växel på tfn 0502-10058, det bästa är om du anmäler dig här.

Välkommen!