Mat & dryck

Nu drar snart Julbaket igång! Baka gott utan mjöl, socker, mjölk och ägg till dina nära och kära.

Inga problem!
I den här kursen ger vår ledare dig några smarta tips när du vill anpassa receptet för
att passa alla.

Hon kommer att svara på:
• Baka utan ägg – vad använder jag i stället?
• Baka utan mjölk – så gör du
• Baka utan socker – vilka alternativ finns?
• Baka utan gluten – hur ersätter man vetemjöl/spannmål?

DATUM kursen hålls under 5 torsdagskvällar från v 45 - v 49.

DITT BIDRAG
Ta med dina önskemål och frågor till kursen så utformar vi en del av innehållet i den tillsammans!

LEDARE är Karin Artmo, utbildad kock MED gedigen kunskap och över 30 års erfarenhet i restaurang och storhushåll. De sista 8 åren som kostplanerare och kock i Tidaholms kommun.

INGREDIENSER betalas på plats vid varje tillfälle. Karin gör inköpen och kostnad för ingredienser betalar du på plats vid varje tillfälle..
pga. prishöjningarna är det omöjligt att sätta ett maxpris.

FRÅGOR om kursens innehåll ställs direkt till Karin via mobil 0703759050

ÖVRIGT
Betalning sker via den kallelse/faktura du får i din epost.
Vid försenad betalning eller påminnelse av obetald avgift debiteras påminnelseavgift.
Vill du delbetala kursen kostnadsfritt?
Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller meddela detta om du anmäler dig per telefon.

INTYG kan erhållas efter cirkelns slut, i vissa fall till en självkostnad. Minst 70 % närvaro erfordras.

FÖRSÄKRING Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade hos oss vid resa till och från samt under studiecirkeln.

SVs kundtjänst tel 0502-100 58