Hälsa & välbefinnande

Många vill delta: 2 kurser är redan fullbokade, så vi erbjuder ytterligare ett tillfälle: Lördag em.
OBS Covid -19 gör att vi endast har 5 platser. Först till kvar!

ANMÄLAN: BOKA DIN PLATS via Maria Alloh mobil 0736-793145 eller epost maria@allohdesign.se


Vi har En vacker ceremoni hemma hos Maria i hennes härliga ateljé. Vi samlas för att hedra Livet med alla dess gåvor och möjligheter. Vi kommer att fokusera på vår kreativa kraft och få klarhet i hur vi vill använda den. Den kreativa platsen som vi kommer att mötas på, hjälper oss att stärka vårt flöde och glädje i att skapa.
Tillsammans intar vi plantmedicinen kakao för att öppna våra hjärtan och öka kommunikationen mellan ditt sinne och kropp för flöde av kreativitet och kraft.
När vi stärker kommunikationen med vårt hjärta får vi tillgång till vår inre röst, vår intuition. Lyssnar vi då, får vi svaren som vi söker.
Efter Ceremonin blir det ett mjukt och kärleksfullt yogapass där vi gör en resa igenom våra 7 chakran.
Ceremonin och yogan hålls av Christine som har arbetat med ceremoniell kakao sedan 2016 och gått i lära av mayaindianer i Guatemala.
Den ceremoniella kakaon som vi använder är ekologisk och hållbar och är tillredd varsamt av en medicinkvinna och hennes familj i Guatemala. En stam av mayaindianer som bor vid kanten av den heliga sjön Lake Atitlian.

BOKA DIN PLATS via Maria Alloh mobil 0736-793145 eller epost maria@allohdesign.se
Avgift: 350:-
Anmälan: Du kan betala kontant på plats eller swisha.
Föranmälan krävs pga av förberedelse av kakaon.
För mer info kontakta Christine på mail eller 0733-499288
För information om vägbeskrivning kontakta Maria Alloh

Ta med egen yogamattan samt gärna en filt. Bekväma kläder rekommenderas.
Det kommer att finnas erbjudande om att köpa ceremoniell kakao och vacker konst på plats 🙂
Information om ceremonimästarna
Christine Engström
Christine är en dedikerad yogini, energiarbetare och beteendevetare (fil.mag. pedagogik) som delar med sig av sina erfarenheter och visdom med en intention att skapa en ljusare och kärleksfullare värld. Hon har arbetat med plantmedicinen Cacao sedan 2016 och har gått i lära av mayaindianer i Guatemala. Hon är en av få som har fått välsignelse av mayaindianen och medicinkvinnan Nana Maria att arbeta med hennes sacred cacao.
Som certifierad Kundalinilyogaärare (RYT500) och Chakradans facilitator och med utbildning i Medicinsk yoga, Chakra yoga och näringslära har hon fördjupat sig inom chakrasystemet, holistisk hälsa och healing. Hon driver företaget Pure by Sweden tillsammans med Kent Colbro (healer) och Luna Cacao tillsammans med sin dotter Lisa Engström.
Hennes mission är att inspirera till självkännedom och självkärlek med hjälp ceremoniell kakao och en yogisk livsstil.