Funktionsnedsättning

Att vara pappa till pojken som inte blir bjuden på kalas, där man tillslut knyter näven i fickan och bestämmer sig för att göra något åt det.
Efter att Måns son Viggo inte fick vara med på skidskolan på grund av sin autism så började nästa resa. Måns bestämde sig för att samla in pengar genom diverse galna projekt för att kunna starta upp aktiviteter för barn med särskilda behov.
Resultatet blev Viggofoundation – Insamlingsstiftelsen Idrott för barn i behov.
”Det jag fått tillbaka av alla barn jag träffat går inte att mäta i pengar och har förändrat mig som människa.”
Känslan när man reser sig, sätter upp ett mål och lyckas nå det är något jag vill förmedla till alla som lyssnar. Måns brinner för att ge barn med npf-diagnoser en röst som blir hörd och programledde 2018 tv-serien ”Superungar” som sändes på SVT1.
Hur tacklar man situationer som vänder livet upp och ned när man försöker hålla igång sin karriär?
I inspirationsföreläsningen ”Jävla pajas – Min superunge Viggo” berättar Måns med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom. Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo. Bara närhet och en väldigt massa kärlek.

När du anmält dig får du ett mejl med en länk till Sajn-up, där du köper din biljett.
Du kan betala via Swish, kontokort eller banköverföring.
(Se till att du kollar din skräppost så informationen inte hamnar där.)