Djur, natur & miljö, Mat & dryck

Skaraborgsbiodlardistrikt bjuder in medlemmar till en digital utbildning som handlar om
vad man ska tänka på om man vill bygga en livsmedelsgodkänd anläggning för t ex hantering av honung och förädling av livsmedel.

Föreläsningen fokuserar på viktiga saker att tänka på när man vill få en lokal godkänd för hantering av honung och förädling av t ex honung (smaksättning).
Även du som idag inte planerar att bygga en lokal är välkommen att delta i utbildningen.

FÖRELÄSARE
är Per Nilsson på Profax. Han har arbetar med livsmedelsfrågor i mer än 30 år och HACCP i mer än 25 år.
Profox håller utbildningar runt om i landet kring
- hur man startar
- vad som går att göra
- hur lokaler kan se ut
- hygien
- egenkontroll
- HACCP
- märkning och mycket annat
Alltid med utgångspunkt att göra det så enkelt som möjligt.

Kursen ger dig ett kursintyg och du får tillgång till åhörarkopior.

ANMÄLAN
Kursen är gratis och exklusivt skapad för medlemmar i Skaraborgs Biodlarförening men anmälan krävs senast 1 vecka före genomförande.
OBS! ange ditt medlemsnummer vid anmälan.

Kurs i samverkan mellan Skaraborgs Biodlare och SV Skaraborg
https://skaraborg.biodlarna.se/

ZOOM
föreläsningen hålls via Zoom. Länk till föreläsningen skickas ut till anmälda deltagare via mail.

Välkommen!