Mat & dryck

Till alla föreningar som serverar någon form av mat eller livsmedel på sina evenemang!

Nu har du tillfälle att gå Gunnel Berdéns cirkel om livsmedelshantering till ett starkt rabatterat pris!
Endast 200:-per deltagare.

Gunnel Berdén har en gedigen erfarenhet av livsmedelshantering och hygienutbildningar.
Hon har varit anlitad som utbildare av många kostchefer i olika kommuner.

Dietisttjänst i Skövde Primärvård 1990-2001.
Livsmedelsinspektör i Karlstads kommun 2003-2009.
Utbildare och konsult för f.a. offentliga måltidsverksamheter sedan 2009. Personalutbildningar, hjälp med rutiner. Konsult i samband med köksbyggen.

Anlitad för att skriva nationella branschriktlinjer:
Säker mat i vård, skola och omsorg på uppdrag av Sveriges Kommuner och Regioner. (offentligsakermat.se)
Säker mat i idrottsrörelsen, på uppdrag av Riksidrottsförbundet
Samlingslokaler, på uppdrag av Bygdegårdarnas Riksförbund, Folkets Hus och Parker, Sveriges Hembygdsförbund och Våra Gårdar.

Utbildning
Treårig examen på kemistutbildning med inriktning mot näringslära, Stockholms Universitet/Karolinska Institutet 1990.


Vi utgår ifrån Livsmedelsverkets branschlinjer: Samlingslokaler.
Cirkeln sker helt digitalt men kursmaterialet skickas ut till alla deltagare innan start och under träffarna har man branschlinjerna nära, kan skriva kommentarer och diskutera kapitel för kapitel.

OBS! Anmälan senast 4 oktober!