Mat & dryck

Vilken för- huvud- och efterrätt passar tillsammans, var är den röda tråden?
Hur lägger man upp arbetet i köket för att allt ska bli färdigt i tid.

SYFTE
Höj din egen kunskapsnivå, både vad gäller ingredienskunskap som inköp och beräkning av råvaror.
Vi beräknar portionsstorlekar mm.

LEDARE är Karin Artmo*
Karin sätter ihop 3-rätters matsedel till första tillfället.
Vid resterande gånger är det önskemål från deltagarna som sätter menyn för kvällen.

INGREDIENSER
Karin gör inköpen och kostnad för ingredienser betalar du på plats vid varje tillfälle..
pga. prishöjningarna är det omöjligt att sätta ett maxpris.

Vem vet: kanske kursen ger dej nya bekantskaper som leder till att ni träffas och lagar mat även efter avslutningen?
Eller varför inte ert egna "Halvåtta hos mej" !

GENOMFÖRANDE
Cirkeln genomförs kvällstid med start 18.00 i Rudbecksgymnasiets kök
OM alla deltagare har möjlighet att starta tidigare på dagen så ändrar vi tid till tillfälle nummer 2.
Under träffarna arbetar vi två och två i köket så "ragga" gärna upp en kompis att ta med till kursen.

VÅR LEDARE Karin Artmo är utbildad kock och har gedigen kunskap med över 30 års erfarenhet i restaurang och storhushåll.
De sista 8 åren har hon arbetat som kostplanerare och kock i Tidaholms kommun

Välkommen till en inspirerande och god studiecirkel!

FRÅGOR om kursens innehåll ställs direkt till Karin via mobil 0703759050

ÖVRIGT
Betalning sker via den kallelse/faktura du får i din epost.
Vid försenad betalning eller påminnelse av obetald avgift debiteras påminnelseavgift.
Vill du delbetala kursen kostnadsfritt?
Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller meddela detta om du anmäler dig per telefon.

INTYG kan erhållas efter cirkelns slut, i vissa fall till en självkostnad. Minst 70 % närvaro erfordras.

FÖRSÄKRING Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade hos oss vid resa till och från samt under studiecirkeln.

SVs kundtjänst tel 0502-100 58