Mat & dryck

Skapa trerätters menyer!!

Vilken för- huvud- och efterrätt passar tillsammans?
Hur lägger man upp arbetet i köket för att allt ska bli färdigt i tid.
VAD ska man laga och bjuda på ?
Vi beräknar portionsstorlekar mm.

Ledare är Karin Artmo*
Karin sätter ihop 3-rättersmatsedel till första tillfället.
Vid resterande gånger är det önskemål från deltagarna som sätter menyn för kvällen.
Karin gör inköpen och kostnad för ingredienser betalar du på plats vid varje tillfälle.. Max 80.-/tillfälle

Vem vet: kanske kursen ger dej nya bekantskaper som leder till att ni träffas och lagar mat även efter avslutningen?
Eller varför inte ert egna "Halvåtta hos mej" !

Cirkeln genomförs kvällstid med start 18.00 i Rudbecksgymnasiets kök
OM alla deltagare har möjlighet att starta tidigare på dagen så ändrar vi tid till tillfälle nummer 2.

Vår ledare Karin Artmo är utbildad kock och har gedigen kunskap med över 30 års erfarenhet i restaurang och storhushåll.
De sista 8 åren har hon arbetat som kostplanerare och kock i Tidaholms kommun

Välkommen till en inspirerande och god studiecirkel!

Frågor ställs till SV Tidaholms kontor, växel 0502-10058
Vi startar vid minst 5 anmälda. Max 12 platser finns

"Äta bör man annars dör man"
På våra matlagningskurser får du kunskap, tips och inte minst socialt umgänge.
Det är roligt att laga mat tillsammans med andra. Vispa, hacka, koka, stek, smaksätt och servera!