Hälsa & välbefinnande, Mat & dryck

I denna kurs får du kunskap, tips och idéer för billig men näringsrik och bra mat.
Vispa, hacka, koka, stek, smaksätt och servera. Det är roligt att laga mat tillsammans!

En ingrediens kan ha många olika användningsområden beroende på kryddning.
En annan ger mängder av nyttigt protein osv.

I vår kurs lär du dig planera matsedeln efter veckans extrapriser, det blir
innehåll och sammansättning för måltider som är både spännande och goda men aldrig dyra!
Tillsammans lagar vi mat och avslutar med gemensam måltid.

Vår ledare Karin Artmo är utbildad kock och har gedigen kunskap med över 30 års erfarenhet i restaurang och storhushåll. De sista 8 åren har hon arbetat som kostplanerare och kock i Tidaholms kommun

Välkommen till en inspirerande och god studiecirkel!

Vi startar vid minst 6 anmälda. Max 12 platser finns
Anmälan senast 25 mars

Ingredienser betalas på plats vid varje tillfälle, max 40:--/ tillfälle.
Frågor om kursens innehåll ställs direkt till Karin via mobil 0703759050

Kursen genomförs varannan vecka, torsdagar v 14, 16, 18 och 20.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer
- Stannar hemma om vi känner oss sjuka
- Håller avstånd