Ny kör i Tibro! Tillsammanskören för alla som vill sjunga!

Ny kör i Tibro! Tillsammanskören för alla som vill sjunga!

Musik, teater

Välkommen att sjunga med "Tillsammans-kören".
Uppstart denna vår den 28 april +9/6 kl 13.00-15.00
Höstupplägg: med start den 22 september och sista övningen den 1 december, då vi avslutar med konsert i Forum.
Har du frågor kontakta vår körledare på malenafurehill@hotmail.com
Såhär beskriver sig vår körledare:
"Munter musikant, kreativ kompositör och positiv pedagog.”
Jag är omgiven av sång och musik från födseln. Det var en barndom med blockflöjtsblåsande, pianoplinkande, stor sång och skaparglädje, och så småningom fiollektioner på musikskolan och därefter upptäckten av bleckblåsinstrument i tonåren.
Jag fortsatte att marineras i musik på gymnasiet, när jag gick musiklinjen på Per Brahe gymnasiet, och sedan vidare på musikhögskolan i Göteborg, där jag läste till lärare i musik och svenska. Efter det har jag försökt inspirera andra och föra musikglädjen vidare, både i skolans värld och som musikpedagog i Svenska kyrkan. Efter ett antal år som lärare tog jag tjänstledigt och gick Vislinjen på Nordiska folkhögskolan i Kungälv.
Gällande skrivandet av både text och musik, så har det också funnits med i hela mitt liv. På vägen har jag hittat in i olika spännande samarbeten med både barn och vuxna.
Och tänk, det finns så mycket kvar att upptäcka, det finns många sånger kvar att sjunga och många nya rader att skriva, men även tid att stava och nynna på de gamla. Å, vad jag älskar spelandet, skrivandet, och att ibland få vara till inspiration för andra.

Körverksamheten sker i samarbete mellan SV, Kulturvän Tibro samt Kultur & Fritid Tibro kommun.