Vedic Art på Sätra Herrgård

Vedic Art på Sätra Herrgård

Konst, design

Vedic Art - grund- och fortsättningskurs
på Sätra Herrgård och Torkhuset 11-12 maj 2018

Vi målar vid stafflier i den anrika tegelbyggnaden och bor bekvämt och ombonat på Herrgården. Vi serveras välsmakande, och för den som önskar vegetarisk, mat och fika under båda dagarna. För den som reser långväga finns möjlighet att boka ytterligare övernattning. Natur och miljö i och kring Sätra är fantastisk för både promenad och kontemplation. Möjlighet till bad och bastu finns för den som önskar!

Utgångspunkt i Vedic Art är varje individs unika uttryck och bottnar i 17 principer vilka ges till dig under två kurstillfällen. Målningen går hand i hand med din egen person och tillsammans utvecklas ni utan krav och prestation.

Pris: 3325kr varav 1800 kursavg, 1 natt(del i dubbelrum inkl. lakan o handduk), 1 frukost, 2 luncher, 1 2-rätters middag, 3 fika. Betalas in på BG 5238 6075 senast 29/3! Märk med namn, telef, ev. spec. kost och ev. sovkamrat. Ta med eget material enligt separat lista eller köp av oss på plats för hela kurstillfället.

Några tankar från tidigare deltagare:
”En riktig ”feelgood-helg” som ger mycket mentalt och som man har nytta av hela livet”, ”att jag kan”, ”så mycket skapande och glädje”, ”underbara ledare som kompletterar varandra”.

Kursledare och för mer information:
Maria Alloh: lärare i Vedic Art, keramiker och konstnär, 0736 793 145
Maria Falk Larsson: lärare i Vedic Art o yoga, kreatör, 0768 288 261,kontakt@mariafl.com
För frågor om boende, mat eller transfer, kontakta Sätra Bruks Herrgård på 0505-210 25

Välkommen!