Vegetarisk mat med inspiration från alla världens hörn

Vegetarisk mat med inspiration från alla världens hörn

Mat & dryck

Gott och vegetariskt!
Många av oss är nyfikna på vegetarisk mat och matlagning av hänsyn till hälsan, djuren och miljön.
Andra vill minska sitt köttätande av samma skäl genom att äta vegetarisk mat en eller två gånger i veckan.
Du som äter kött kan här få tips på mängder av goda tillbehör som ger vardagsmaten en ny touch!

Vill Du äta en mer varierad vegetarisk kost i vardagen?
Då kanske är denna kurs något för dig !
Snabba, enkla tips med många nya smakupplevelser utlovas!
Vi använder olika råvaror med inspiration från alla världens hörn.

Vi ska prata mat, laga mat och äta maten som vi lagar tillsammans!
Innehåll i vår mat och hur den påverkar oss och vår hälsa diskuterar vi kring under kvällarna.

Maten vi tillreder passar även dig som är känslig för gluten och laktos.
De flesta recepten går också att anpassa för dig som är vegan.
Inspirerande och superkunnig cirkelledare är Camilla Hjelm,
kockutbildad med över 20 år i branschen.
Idag arbetar hon som lärare på språkförstärkt kockutbildning vid Lärcenter i Falköping
Där får hon varje dag upp ögon för andra länders matkulturer och annorlunda sätt
att krydda och tillreda mat.
En stor inspirationskälla hon tar tillvara och använder under kursens gång.

Tre tillfällen i höst: 4/10, 18/10, 1/11. 4 studietimmar vid varje tillfälle.
Deltagaravgift: 550:-
Ingredienskostnad tillkommer med 80:- per tillfälle.
Vi startar vid minst 6 anmälda.
Anmälan gör du via webbenkät eller epost: tidaholm@sv.se

OBS! Max 12 personer
Frågor ställs till SV Tidaholm tel 0502-100 58



Välkommen!