Viryayoga i Hova start i oktober

Viryayoga i Hova start i oktober

Hälsa & välbefinnande

VIRYAYOGA I HOVA

Virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit som är yogans språk. Man kan säga att virya är den positiva energi inom dig som får dig att känna tillit till att du går i rätt riktning. När du låter dig ledas längs det du vet är din rätta väg är det virya som styr dig.

Viryayoga är en dynamisk yoga vars grundidé är att på ett metodiskt och lättsamt sätt göra att du finner storheten, styrkan och glädjen i kropp och sinne. Varje klass består av tio delar eller moduler (modulerna är små miniflöden av rörelser). Ett biomekaniskt tema och ett filosofiskt tankekorn finns med i varje klass. Viryayogan tar hänsyn till hur våra kroppar är uppbyggda rent biomekaniskt. Varje kroppsposition (asana) bygger vidare på den föregående för att du skall kunna jobba så välgörande, stärkande och skadefritt som möjligt.

I den här kursen arbetar vi grundligt med att hitta rätt in i positionerna och uppnå en kroppskännedom som gör att du utvecklas i ditt yogautövande. Varje yogapass som du genomför efter att ha gått den här kursen kommer att ge dig mer när du fått in teknikerna. Vi hämtar våra flöden allt från nivå 1, 2 och 3 till rehab, terapi och restorative.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Jag som är kursledare heter Alexandra Aneer och arbetar med traditionell nordisk naturmedicin i mitt företag Langla (www.langla.se) och speciellt riktat mot kvinnor i min verksamhet KroppsformKvinna (www.kroppsformkvinna.se). Här jobbar jag holistiskt med personlig utveckling och växande, livsstilsförändringar, kost och rörelse, kroppsbehandlingar, sorgbearbetning, hypnoterapi och tidigarelivregressioner. Jag är även yogalärare, qigonginstruktör samt håller kurser i meditation och mindfulness.

KURSMATERIAL
Ta med dig din yogamatta och en filt att lägga över dig under den avslutande avslappningen.

KOSTNAD
Detta är en kurs om 8 tillfällen á 90 minuter och kostar 990 kronor.

ANMÄLAN
Anmälan sker direkt till kursledaren (Alexandra) på mailadressen alexandra@langla.se eller genom att skicka sms alternativt ringa
0766-14 65 09. Den information som vi vill ha av dig är: Förnamn, efternamn, adress, mailadress, telefonnummer och personnummer.
Kursen sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Varmt välkommen med din anmälan! :)