Tillbaka

GRÄNSFRI

Vad blev det av GRÄNSFRI – projektet som skulle förändra det lokala utvecklingsarbetet?
Den 26 februari kan du få svaret.
GRÄNSFRI ordnar då en lärkonferens, och vi välkomnar dig som är nyfiken på hur normkritik och gränsöverskridande samverkan kan leda till nya innovativa arbetssätt. Över 500 personer har på olika sätt deltagit i GRÄNSFRI under de senaste tre åren. Många av dem har direkt medverkar till att vi på lärkonferensen kan presentera en ny arbetsmodell, som öppnar för att människors olika perspektiv, kunskap och erfarenheter kan komma till sin rätt i lokalsamhället.
Metoden låter social hållbarhet vägleda från start och flyttar in jämställdhets- och mångfaldsarbetet rätt in i utvecklingsarbetets huvudfåra. En möjlighet att skapa träffsäkrare insatser, helt enkelt!

Under konferensen kommer också Hans Abrahamsson, docent i freds- och utvecklingsforskning, vid Göteborgs universitet, att föreläsa om hållbar utveckling och sätta in GRÄNSFRIs arbete i ett större perspektiv.

Läs mer om metoden här...

Missa inte chansen att ta del av föreläsningen, metoden och en mängd exempel på hur normmedvetet arbete kan bidra till en hållbar utveckling. Inbjudan och program kommer, men vik redan nu dagen!
Anmälan och info: Ingela Backman Tel: 0500-498 2 18 Mejl: ingela.backman@skovde

VISA ALLA VISA FÄRRE