Deltagare

Är du senior och nyfiken på dagens teknik?

Det är inte så svårt som du kanske tror att använda mobil, surfplatta och dator. Välkommen som deltagare i Teknik har ingen ålder och inga hinder, ett 3-årigt projekt som finansieras av Allmänna Arvsfonden.

Lär dig att hålla kontakt med släkt och vänner genom att mejla, skicka foton och ringa videosamtal. Det underlättar att kunna hantera appar i mobil/ surfplatta, exempelvis kolla dagens väder, läsa nyheter, köpa bussbiljett eller parkera bilen. Dagens teknik är för både nytta och nöje. Du kan få teknisk hjälp i hemmet eller i en mindre grupp helt enligt dina önskemål. Med tanke på Covid-19 erbjuder vi i nuläget teknisk support via telefon.

Om du inte har egen surfplatta eller dator är du välkommen att låna i vår teknikpool. Ledare är unga vuxna som använder mobil, surfplatta och dator i sin vardag, så kallade datavänner. 

Tipsa gärna anhöriga och vänner som behöver stöttning för att lära sig dagens teknik.

Intresseanmälan till Studieförbundet Vuxenskolan 0502-10058 alt. via webben: https://www.sv.se/avdelningar/sv-skaraborg/kurser/ar-du-senior-och-nyfiken-pa-dagens-teknik-306321/  

Projektledare Annelie Strömberg 072-2497017 annelie.stromberg@sv.se