Beatles fotspår - Rule britannia

Beatles fotspår - Rule britannia

Musik, teater

Storbritannien och musik är nära förbundet med varandra. Härifrån har mängder av musiker och grupper kommit att erövra världen. Få grupper har haft större inflytande över världsmusiken än Beatles, och här får vi följa dem från de första ackorden till världsherraväldet.

Kursen startar tisdagen 4 september klockan 09.30 - 12.00. Minst 6 deltagare. Lokal SV Nyköping, Östra Storgatan 36C. Ledare Ingo Carlsson Lusth. 5 ggr/15 tim*/750 kr. Delbetalning möjlig. *Studietimme 45 min.

Anmälan sker på hemsidan eller på telefon 010-199 23 36.

Ingo Carlsson Lusth är anglofil och Nyköpingsprofil som brinner lite extra för fotboll, musik och pubkulturen. Rätt som det är förenar han ovanstående genom att spela musik på någon av Nyköpings pubar.

Kursen är en del av ”Rule Britannia”, som är en serie kurser i skilda ämnen inom områdena historia, kultur och samhällsvetenskap med Storbritannien som den gemensamma nämnaren. Varje kurs har flera startpunkter per år, och du som väljer att läsa flera har möjlighet att till självkostnadspris få följa med på en studieresa till London.