Engelsk konversation - Rule Britannia

Engelsk konversation - Rule Britannia

Språk

Kurs för dig som vill känna dig lite säkrare när du pratar engelska. Vi koncentrerar oss på "turistengelska". Utan att darra på manschetten kommer du kunna checka in på hotellet, beställa mat på restaurangen, åka taxi och hamna på rätt adress. Dessutom är tanken att du ska kunna föra trevliga samtal, på en lätt nivå, med de engelsktalande du möter.

Kursen startar tisdagen 25 september klockan 18.00-20.30. Minst 6 deltagare.. Lokal SV Nyköping, Östra Storgatan 36C. Ledare Annkatrin Kretz. 5 ggr/15 tim*/750 kr. Delbetalning möjlig. *Studietimme 45 min.

Anmälan sker på hemsidan eller på telefon 010-199 23 30.

Annkatrin Kretz är en anglofil som gärna pratar, lyssnar till, läser och sjunger på det vackra och ordrika engelska språket. Det finns mycket att lära och inspireras av i en annan kultur, allt från Shakespeare till TV-deckare och den rika engelska musikskatten.

Kursen är en del av ”Rule Britannia”, som är en serie kurser i skilda ämnen inom områdena historia, kultur och samhällsvetenskap med Storbritannien som den gemensamma nämnaren. Varje kurs har flera startpunkter per år, och du som väljer att läsa flera har möjlighet att till självkostnadspris få följa med på en studieresa till London.