Hantverk & konst

Fritt broderi i sagans tecken med hjälp av återbruk

Vi brodera utefter temat Väsen och ta vara på "skräp"
Vi använder stygn, tyg, tråd, naturmaterial och "skräp" för att skapa olika effekter. Man kan tänka lite ”Kajsa Varg, man tager vad man haver”. Man kan använda material från second hand eller små bitar av intressanta tyger i vanliga tygbutiker. Och varför inte leta i dina gömmor efter roliga material och " skräp" låt fantasin och återbrukaren " jobba".

Förkunskaper
Flinka fingrar och glatt humör.

Kursmaterial
Tag med dig vad du har i dina gömmor, Carin kommer att ta med lite... Tänk: Kajsa Varg.. man tager vad man haver.

Upplägg
lördag 15 sep. Kl.. 9:00 - 16:00 med uppehåll för raster med fika och mat....
söndag 16 sep. Kl.. 9:00 - 15:00 med uppehåll för raster med fika och mat...

Bra att veta
Boka ditt boende själv!
Kursen kommer att vara i Torshällas församlingshem. Kyrkogatan 1, 644 31 Torshälla

Carin Nordlund
Medlem i Broderiakademin, har haft kurser i fritt broderi och mixmedia. För Carin är skapandet och den utforskande processen det viktigaste, men ofta blir det ändå något konkret av det jag gör, exempelvis en bild eller ett bokomslag. Att låta skapandet vara en lek är viktigt. Materialet och färgerna leder Carin i arbetet.


Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare
Sista anmälningsdag är 2020-07-31. När du anmält dig får du en bekräftelse på din anmälan. Innan studiecirkeln startar får du en skriftlig kallelse med lokal och tider angivna. Med kallelsen följer också en faktura. Har du redan betalat på annat sätt, får du ingen faktura. Din anmälan är bindande.
Du har möjlighet att ångra din anmälan inom 14 dagar från den dag vi bekräftat din anmälan. Om du ångrar dig under ångerfristen kommer återbetalning att ske av den deltagaravgift vi eventuellt erhållit av dig.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
tel 010-199 23 30 eller sormland@sv.se