Djur, natur & miljö, Mat & dryck

Det kan låta komplicerat att laga mat ute i naturen, men i själva verket är det inte jobbigare än att göra det hemma- dessutom smakar det tio gånger bättre och upplevelsen är fantastisk.

Innehåll
Vi kommer att vara i skogar i Flenstrakten. Menyerna är viltkött med tillbehör. Vi lagar mat över öppen eld eller med gasol- och spritkök. Tillsammans äter vi sedan det vi har tillagat.

Förkunskaper
Intresserad av matlagning och förståelse för utevistelse.

Kursmaterial
Cirkelledaren har en stor receptbank, som vi kommer att använda oss av.

Upplägg
Vi träffas på SV i Flen den första gången. Då är vi inne och har teori och fikar. Den träffen är mellan 18:30-21:00.
Därefter kommer vi att vara i skogen i Flenstrakten. Då träffas vi mellan 18:30-21:30.

Bra att veta
Är du medlem i JRF kostar cirkeln 400 kronor, för icke medlemmar kostar det 500 kronor. Deltagaravgiften betalas till cirkelledaren vid den 2:a cirkelträffen.

Ledaren
Lennart Nilsson är jägare och kock. Han har stor erfarenhet av att laga mat, både ute och inne.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare.
Sista anmälningsdag är 16/4.
Begränsat antal platser.
Uppge om du är medlem i JRF.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
tel 010-199 23 35 eller sormland@sv.se