Fortsättningskurs/repetitionsdag för dig som kulat förut, tex genom att ha gått SV´s nybörjarkurser i kulning. Kursen riktar sig till dig som känner att du behöver friska upp kunskaperna/ få en repetition men även få fördjupning och ny inspiration till din kulning!
Vi använder noggrann röstuppvärmning, lekfulla avslappnande röst och närvaroövningar för att hitta våra kraftfulla röster.

Lördag 12 sep 2020 kl 10.30- 17.30, begränsat antal deltagare. Lokal Björnlunda hembygdsgård. Via mejl tipsar vi om resor och boende. Ledare Karin Lindström Kolterud. 1ggr/8 tim*/980 kr. Delbetalning möjlig. * Studietimme 45 min.

Karin Lindström Kolterud är traditionsbärande folksångerska med rötter i Sörmland och norska Valdres och leder kurser och workshops i folksång och kulning. Hon har utvecklat sin egen metod i det hon kallar friskvårdskulning och brinner för sin "kulningsmission" sedan hon gick utbildningen "musik & hälsa" på Kungliga musikhögskolan. Där gjorde hon ett specialarbete som bestod i att utforska kulningen som friskvård ställt mot stress och utmattningsproblematik. En studie som gav goda resultat. Karin om kulning: -”Kulning är att vara närvarande i nuet och lita till sin inneboende kraft. Att våga ta plats med sin röst!”

Lyssna på Karins kulning här

och hur hon jobbar på hennes hemsida: kularkraft.se