Musik, teater

Kulningskurs fortsättning
Fortsättningskurs som riktar sig till dig som tidigare gått SV’s nybörjarkurs i kulning eller kulat förut i andra sammanhang och känner att du behöver friska upp kunskaperna, få fördjupning och ny inspiration.

Innehåll
Vi använder noggrann röstuppvärmning, lekfulla avslappnande röstövningar och närvaroövningar för att hitta våra kraftfulla röster.

Bra att veta
Plats: Björnlunda hembygdsgård. Tips på resväg och boende kan ges via mail.
Pga covid 19 begränsas deltagarantalet till max 12 st. Vid minsta symtom behöver du ta ansvar för att stanna hemma. Vi håller avstånd och är endast utomhus under kursen. Vid alltför dåligt väder kan därför kursen komma att behöva ställas in på kort varsel.
Som deltagare tar du med egen matsäck. Mer info närmare kursstart.
Några röster om kursen från tidigare deltagare:

” -helt fantastisk kurs! På så många plan, i naturen, historien, närvaron, kroppsresan, utforskandet och upptäckten av all kraft! Jag hade ingen aning om att den fanns där, så hjärtligt och innerligt tack för det!”
” -läkande, lugnande, fnissig, utvecklande, rolig, intresseväckande, pedagogisk, underbar!”
” -axlarna sjunker ner. Kraft inifrån.”

Ledaren
Karin Lindström Kolterud är traditionsbärande folksångerska med rötter i Sörmland och norska Valdres. Sedan 2011 leder hon kurser och workshops i folksång och kulning, och är en mycket omtyckt pedagog med sin metod som har inriktning på friskvård.
Några röster från tidigare deltagare om Karin som pedagog:

”- jag uppskattar dig för förmågan att se alla elever, att möta dem på vars och ens nivå och att ge dem mod att öppna munnen och kliva utanför comfortzonen.”
” -du får alla att känna sig välkomna. Tydlig och grymt pedagogisk. Humor i grunden och äkta glädje som genomsyrar hela dagen. Guld värt.”
” -Öppen, varm, icke dömande, lättsam och inkännande.”

Lyssna på Karins kulning här
och hur hon jobbar på hennes hemsida: kularkraft.se
För mer info om Karins pedagogik: här

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är 27 augusti. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
tel 010-199 23 30 eller skicka e-post till SV Sörmland